Over Visch

Lunchen bij de vistraiteur onder het genot van een goed glas wijn? Bij Visch kan het. Een uniek concept in het binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

Visch is in december 2013 geopend door Nico Zwarthoed en Jos Hulscher. Met een grote passie voor vis in combinatie met gastvrijheid en een hart voor lekker eten, zorgden zij al snel voor een daverend succes.  De passie werkte aanstekelijk, zo merken de klanten, gasten en het personeel!

Veel vaste klanten mogen wij met grote regelmaat begroeten, zowel voor de winkel als voor het restaurantgedeelte waarbij bij mooi weer ook het terras bijzonder populair is.

1 januari 2022 in Viswinkel Visch overgenomen door Lucas Kling & Britt Verboven. Na jaren ervaring opdoen onder de vleugels van Nico & Jos, hebben ook zij hun hart verloren aan de zaak.

Dat Visch zo populair is, daar zijn we ontzettend trots op, maar trots dankzij jullie, onze klanten en onze gasten. Wij hopen nog lang voor jullie lekkere vis te mogen verzorgen, zowel voor u thuis als bij ons in de zaak. Dus heel graag tot ziens bij Visch!