Over Visch

In december 2013 openden Nico Zwarthoed en Jos Hulscher hun viswinkel in de Kolperstraat in ’s-Hertogenbosch. Een bijzonder concept omdat Visch zowel detailhandel als horeca combineert onder een dak.

Je koopt de vis in een restaurant en je eet in een winkel. Na de opening begon de olievlek te werken en verspreidde de naam van Visch zich tot ver in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Inmiddels is Visch uitgegroeid tot een begrip en lijkt het alsof de winkel al veel langer bestaat. Veel vaste klanten mogen wij met grote regelmaat begroeten, zowel voor de winkel als voor het restaurantgedeelte waarbij bij mooi weer ook het terras bijzonder populair is.

Dat Visch gewaardeerd wordt, blijkt ook wel uit de positieve recensies die door onze klanten op sociale media als Google, Facebook of Tripadvisor worden geplaatst. Op Tripadvisor wordt Visch zelfs genoemd als beste restaurant van ’s-Hertogenbosch en beste visrestaurant van heel Noord-Brabant. Daar zijn we ontzettend trots op, maar trots dankzij jullie, onze klanten en onze gasten. Wij hopen nog lang voor jullie lekkere vis te mogen verzorgen, zowel voor u thuis als bij ons in de zaak. Dus heel graag tot ziens bij Visch!